Fehmarn – Rodbyhavn

Voor ons is het logisch om de veerboot van Puttgarden naar Rodby de Puttgarden Rodby ferry te noemen, maar als je via google maps kijkt is Puttgarden nauwelijks een dorpje of straat. In het Nederlands zou je het niet eens een gehucht noemen:

puttgarden rodby of ferry vanuit fehmarn
Klik op het plaatje voor een beter overzicht

Deze verbinding naar Denemarken

Hoe je deze verbinding ook omschrijft: of het nou de veerboot is van Fehmarn naar Rodbyhaven (of Rødbyhavn) of de Duitsland – Denemarken verbinding.

Deze overtocht is het meest voordelig en het beste te boeken als combi-ticket bij Scandlines. Bekijk hier de officiële site van Scandlines waar je de boeking eenvoudig en voordelig kan maken.

Fehmarn Eiland

Misschien niet leuk om te vertellen voor de lokale bevolking maar op Fehmarn zelf is niet heel veel te doen. Je hebt er wel mooie zandstranden dus als je daar naar op zoek bent dan zit je goed.

Wil je overnachten met een camper dan kan dat bij Camping Puttgarden:

Prima overnachtingscamping voor de veerboot naar Denemarken. We betaalde in mei € 30 inclusief toeristen belasting voor een overnachting op de Doorreis camping Puttgarden. Op loopafstand van de veerboot. Veel fietsmogelijkheden.

Adres: Puttgarden, 23769

De Ferry zelf is te vinden als je de E47 blijft volgen. Je gaat dan met de ferry snel eenvoudig over de Femer Baelt verder naar Denemarken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *